slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Uddannelse til Certificeret AWAREHEART  behandler

Der er meget, der åbner sig i disse år, mange energier, sensitive mennesker, kontakt til naturens energier og kontakt til det ikke-fysiske.

Balancen imellem ”himmel og jord”, er vigtig at holde.

Hvem skal hjælpe med alt dette,- den personlige udvikling og kontakten til følelser, guider, afdøde, hvem skal heale og afbalancere, hvem skal rådgive og guide…?

Er du en af dem, der kan mærke, du har noget at byde på, at din sensitivitet og evner kan være til gavn for dig selv og andre? Så er denne uddannelse til spirituel rådgiver og healer måske noget for dig.

AwareHeart Spirituel Behandler uddannelsen er på 2½ år:

Åbning til AwareHeart energien og personlig udvikling

Der åbnes for den spirituelle energi – gives et bevidsthedsløft og start på en personlig udvikling, der træner dig i kontakt med dig selv og dit inderste, dine guider, engle og hjælpere. Du vil blive bevidst om, hvordan energier kan arbejde, og hvordan du beskytter og passer på dig selv. Meditation vil være et af redskaberne til at bevare balancen.

Du vil lære selvhealing, og at arbejde med dig selv, så du kan hjælpe dig selv med at afbalancere dit eget system.

AwareHeart Healer – du lærer at heale andre

Dernæst åbnes for energien til healing, hvor du lærer en masse teknikker og måder at heale på. Herunder bl.a. fjernhealing, krystalhealing og chakra healing. Du får mulighed for, at træne med andre og prøve teknikkerne på prøveklienter og medstuderende. I forløbet finder du frem til din personlige healingsform i samarbejde med din healingsguide. Du vil både opleve at få masser af healing og give healing, så din erfaring i både at give og modtage, lærer dig om, hvordan healingen kan arbejde.

Du vil også lære om, hvordan du kan starte din praksis.

AwareHeart Spirituel Rådgiver

Som spirituel rådgiver skal du lære at åbne for den intuitive tilgang af information. Du lærer at skærpe din opmærksomhed, at have tillid til de informationer, der kommer til dig, og som du skal videre give. Vi vil berøre kanalisering, klarsyn, intuitiv coaching, afdøde kontakt og samtaleteknikker. Du vil selv komme igennem en indre udvikling i takt med at dine spirituelle sanser bliver skærpede, og vi berører de følelsesmæssige aspekter. Vi vil tale om menneskelig udvikling, symboler og de forskellige færdigheder hvert enkel har, og hvad der kan udvikles.

AwareHeart Regressions- og akasha terapeut

Via regression og akasha arkivet, vil du have mulighed for at møde din fortid og ændre vejen for din fremtid. Det arbejde du gør lige nu og her – omkring din fortid, ændrer udsigterne til fremtiden. Via teknikker og øvelser, arbejder vi med at forløse fortidens trængsler igennem mange liv, så vi kan forstå os selv og have de bedst tænkelige muligheder for at folde hele vores smukke potentiale ud. Det er en intens følelsesmæssig, personlig udvikling.

Du vil lære at indføre din klient i fortidens oplevelser og give klienten nye livsperspektiver.

Du vil undervejs have mulighed for at træne på skolen og få sparring, både i dit personlige forløb og i dit spirituelle virke.

I slutningen af uddannelsen vil du have mulighed for at prøve din kunnen med evaluering og få dit uddannelsesbevis.

Hele AwareHeart uddannelsen varer 2½ år Som udgangspunkt foregår den én weekend om måneden kl. 10-16, ca 10 gange pr år, Udover disse weekender, skal der regnes med tid til træning og løbende evaluering

Der regnes med max 10% fravær for at kunne blive certificeret

Det er vigtigt at du er i rimelig balance med dig selv og du ikke er afhængig af rusmidler.