slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Charlotte Sølling

Bach´s formidler og konsulent

Mit navn er Charlotte og for en del år siden følte jeg en trang til at finde ind til, hvorfor jeg intuitivt kunne fornemme og føle andre menneskers psykiske og fysiske tilstand på godt og ondt.

Jeg arbejder med Bach´s blomster remedier og har et samarbejde med Den Spirituelle Skole, i form af salg af Bach´s Blomsterremedierne og som konsulent så elever kan få den vidunderlige støtte blomster remedierne er.
Blomsterremedierneer fantastiske til dig, der ønsker personlig og spirituel udvikling. Men de bruges med stort held til alle – også til børn og dyr. Der er ingen bivirkninger.

Jeg har uddannet mig til AwareHeart healer hos underviser, formidler og spirituel rådgiver Stine Brandt.

Når jeg healer mennesker eller dyr, er jeg ren kanal for healings¬energien og formålet er, at du opnår en større balance imellem dit sind og din krop. Healingen bliver formidlet ved, at jeg fysisk rører dig med mine hænder, med en kærlig, omsorgsfuld, men samtidig vedhold¬ende energi, for at give dig den bedst mulige hjælp og støtte i at løsne op for de udfordringer du kan have.

Jeg er af den overbevisning, at vi alle har spirituelle guider, engle eller skytsengle ved vores side.

Bachs blomster remedier virker som homøopatisk medicin, hvor man har fortyndet blomstervandet. Man kan ikke måle den fysiske blomst – det er blomstens energiudstråling, man påvirker sindets energi med.
Jeg kan tilbyde dig behandlinger, hvor vi under en samtale finder frem til, hvilken blanding af de 38 forskellige Bachs blomster-remedier, der kan støtte dig på din vej igennem livet.

– Prisen for en Bachs konsultation med 50 min. samtale er 450kr. (inkl. din egen individuelle behandlingsflaske).

Drømmefangere

Alle mine drømmefangere har jeg håndlavet og der er kun én af hver. Jeg fremstiller aldrig to ens, så din drømmefanger er unik.

Jeg bestræber mig på, at alle materialer er naturlige – det vil sige ingen plastik, men ægte sten- og træperler, læder, krystaller, og ikke-farvede fjer samt genbrugsmaterialer. Trådene i nettet er enten læder eller bomuld, en stor del af den er økologisk.

Har du et specielt ønske til en drømmefanger f.eks. størrelse, farve eller andet, så kan jeg fremstille den til dig. Du kan se et lille udvalg på min Facebookside Hjertetræet.

– Priserne ligger mellem 140kr. og 200kr. afhængig af materialer.
Har du lyst til at møde mig eller få en behandling, kan du ringe på 40294744 eller skrive til charlottesoelling@hotmail.com

Se også min facebookside : https://www.facebook.com/search/top/?q=hjertetr%C3%A6et%20v%2Fcharlotte%20s%C3%B8lling

Jeg glæder mig til at møde dig

Kærlig hilsen