slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Claus Sylvest Ishøy

Det spirituelle mødested

v/ Claus Sylvest Ishøy

Har du behov for hjælp til at få flere klienter?
Tænker du? Det her er mig

  • Jeg drømmer om at leve af at hjælpe andre med mine evner som behandler.
  • Jeg frygter at der ikke kommer nok klienter til mig, så jeg kan leve af at være behandler.
  • Jeg har en hjemmeside og Facebook profil, men der kommer nok klienter den vej fra.
  • Jeg ved ikke hvordan jeg skal få trafik til min hjemmeside eller Facebook profil.
  • Klienterne kommer ikke af sig selv, jeg skal ud og sælge og være anmassende.

Mit navn er Claus Sylvest Ishøy, jeg er tilknyttet Den Spirituelle Skole og jeg tilbyder hjælp til dig, der gerne vil promovere din virksomhed, via de sociale medier og din hjemmeside. Jeg har selv en spirituel tilgang til livet og har derfor en forståelse for de udfordringer du måske har ved at skulle gøre reklame for dig og din forretning.

Du føler måske at det kan være anmassende at lave reklame, og sælge dig selv og de evner du har. Men sådan behøver det ikke at være.
Er du nyuddannet, bare ikke kommet i gang endnu eller kan du ikke rigtig få klienterne til at komme til dig, så læs videre her.
Facebook, er en af de største på sit område. 80% af alle der er på sociale medier, har en profil på Facebook. Hvis du vil lære hvordan du kommer frem på Facebook, og bliver set i mængden af alle de andre behandlere og spirituelle hjælpere, der også gerne vil frem, så lad mig hjælpe dig.

Cirka en gang om måneden er der her på skolen Spirituel IT-Café. Her kan du deltage og få en forståelse for, hvad der er af muligheder for dig, der vil gøre noget ud af din forretning, samt en workshop hvor du får nogle basic tips til at komme i gang på Facebook.

Der vil også være opfølgende kurser, hvor vi kigger på sociale medier, hjemmesider og om hvordan du reklamerer for dem. Moduler opbygget efter det behov og niveau du har behov for. Det vil være som webinar i facebookgrupper, men også fysisk her på Den Spirituelle Skole.

Jeg yder også Social Marketing hjælp på timebasis, prisen er 795,- (inkl. moms) i timen (minimum 2 timer) og er i nogle stykker samtidig, bliver timeprisen pr. person billigere. Jeg kan hjælpe dig specifikt med de ting du måtte have brug for.

Jeg tilbyder også anden IT-hjælp, hvis du har behov for det, det er også på time basis og efter aftale. Jeg har 35 år i IT-branchen og meget af tiden med at hjælpe i brugen af PC.

Vil du vide mere om kurser og workshops, så gå ind på facebooksiden for Det Spirituelle Mødested www.facebook.com/DetSpirituelleMoedested
Eller via hjemmesiden  https://detspirituellemodested.dk/

Udover kursusvirksomhed har jeg salg af produkter fra Forever Living Products og det er blandt andet i den forbindelse, jeg tilegnet mig meget af min viden om sociale medier.

Du kan finde kataloger på skolen hvis du skulle være nysgerrig på produkterne og har du lyst til det, holder jeg produkt fremvisninger hjemme hos dig, men også på skolen.

Har du lyst til at vide mere om arrangementer, wellness, produkt fremvisninger, med produkterne fra Forever Living Products, så gå ind på siden aloeveraportal.dk

Positive hilsener
Claus Sylvest Ishøy
Mobil: +45 51 28 19 98

Aloevera Portal Danmark
https://aloeveraportal.dk