slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Den Spirituelle Skole

Du kan ringe til skolen alle ugens hverdage kl. 9-16. Hvis du ikke kan få fat i nogen, skyldes det ofte, at jeg er optaget af undervisning eller andet. Skolen åbent i krystalbutikken tirsdage kl 11-13 og torsdage kl 15-18. Ring på 42647618. 

Den Spirituelle Skole er opstået for at skabe en god spirituel undervisning – uddanne spirituelle behandlere og undervisere, og invitere inspiration ind, via eksterne  foredragsholdere og undervisere, der passer til det skolen står for

Skolens formål er, at løfte kendskabet til at leve med spiritualitet som en naturlig og støttende del af det fysiske Liv. Det er formålet at hjælpe og inspirere.
Hvilke ting, der støtter den enkelte på rejsen, er forskelligt og lige præcis med til at skabe det unikke og dig.

Det er vigtigt for mig, at skolen arbejder med Lyset og kærligheden, men også at forholde sig til den del, der hedder udvikling og erkendelse af, hvad der udfordrer os.

Jeg vil glæde mig til at se dig.

Min oplevelse er, at vi skal lære hele livet. Det nemmeste er, når vi har mulighed for at finde en balance i os selv – det er forskelligt, hvad vi har brug for, men der er ingen tvivl i mit sind om, at krop sind og ånd, er vigtige dele af vores Liv. Nogen har ikke åbnet døren til bevidstheden, den åndelige verden, spirit, i dette fysiske liv; andre har haft døren åben længe og beskæftiget sig med mange aspekter af den spirituelle verden. Fælles for os alle er, at vi har evner, der skal foldes ud, og at vi alle har noget at lære.

Det er mit ønske at give mange mennesker muligheden for at finde det, der giver dem mening. Så derfor en spirituel skole, med en vifte af muligheder for at blive inspireret, få værktøjer, og få nye vinkler på deres liv og meningen med det.

Skolen holder kurser, foredrag og workshops, ligesom der er tilknyttet forskellige behandlere til stedet.
Du kan se kommende aktiviter under kurser og kalender.

Vær nysgerrig og søg at lære hele Livet – det er det en skole er. Skolen – et udpluk af Livets skole –

Det er vigtigt for mig at pointere, at skolen ingen religiøs tilknytning har og ej heller bestræber sig på at være religiøs. Jeg har den overbevisning, at det guddommelige princip ikke opdeler os i grupper efter religion, men har kærlighed til os alle uanset tilhørsforhold.

Den Spirituelle Skole

Leder Stine Brandt