slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Ianneia Livia Silke Meldgaard

Om mig:

Min virksomhed har ”3 ben”:

1: Via empoweryou.dk tilbyder jeg kurser, foredrag, coaching og guidede meditationer, som alt sammen har til hensigt at hæve dine vibrationer. Du lærer at bruge Loven om Tiltrækning til at blive en bevidst skaber af dit liv – med din sjæl og dit livsformål som guide.

En helt central del i min undervisning handler om at styrke din selvkærlighed, da det er den sikre vej til kontakten med din sjæl. Din evne til at elske dig selv bringer dig opad på vibrations-stigen, så du let og ubesværet sætter et positivt samarbejde i gang med Loven om Tiltrækning.

2: I anerkendendekommunikation.dk tilbyder jeg kurser, foredrag og coaching i anerkendende og empatisk kommunikation, primært for personalegrupper. Den kommunikationsform, som jeg arbejder med, har til hensigt at skabe mere tryghed, glæde og trivsel for alle.

Jeg er forfatter til bogen Anerkendende Kommunikation – med empatien som vejviser, som udkom på forlaget Frydenlund i januar 2019.

3: Endelig er jeg også sangskriver og sanger.

ianneia.com sælger jeg mine empowering songs for the soul som digitale downloads. Sangene har engelske tekster med et spirituelt grundsyn og den musikalske stil er nordic jazz/latin.

Her får du spirituel hverdagsmusik, som taler til din sjæl og som kan bruges under alle hverdagens gøremål til at hæve dine vibrationer.

Jeg glæder mig til at se dig.