slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Kalender2020-01-07T15:02:17+00:00

Den Spirituelle Skole

Aktiviteter 2020

Du kan altid få mere info vedr. pris, tilmelding og uddybende viden, ved at ringe på 42647618 , eller skrive til stinesawareheart@gmail.com , finde os på fb

Uddannelse til certificeret AwareHeart behandler – NYE DATOER Ved www.awareheart.dk

Kom forbi og høre mere om uddannelsen som rummer 4 moduler
Modul 1 – Lær at heale dig selv
Modul 2 – AwareHeart healingsterapeut
Modul 3 – Spirituel Rådgiver
Modul 4 – Regressions Rådgiver
Du kan få mere info ved at klikke ind på www.denspirituelleskole.dk under kurser eller www.awareheart.dk
Mobil 42647618           Underviser: Stine Brandt

tors. d. 9. januar
Kl. 19:00 – 21:00

 Nøglen til fremtiden   – gratis entre
Jeannette Brendholdt præsenterer “Nøglen til fremtiden”. Det er en helheds-orienteret workshop, som både henvender sig til kvinder, der drømmer om livet som selvstændig, og til kvinder som allerede er selvstændige – men som ønsker mere inspiration og støtte. I præsentationen deler Jeannette desuden ud af egne erfaringer, og hun giver deltagerne et indblik i, hvordan man bliver klædt bedst på til livet som selvstændig.
Tilmeld dig begivenheden og vær med til en inspirerende præsentation, der kan blive startskuddet til udlevelsen af din drøm om livet som selvstændig.

Lør d. 11. januar
Kl. 10 – 16

Energi i og imellem mennesker  – opstart
Awareheart grundkursus. v/Stine Brandt   4 kursusdage D. 11-12. januar samt 8-9. februar alle dage kl 10-16.
For dig der gerne vil forstå energierne imellem mennesker, på din arbejdsplads, i din familie.
Lær at forstå hvad der sker og hvordan du kan arbejde med at få det bedste ud af det, hvornår du skal arbejde og hvornår du skal give slip.
Du får viden om og værktøjer til at tage godt vare på dit eget energi system og samtidig respektere andres. Du bliver åbnet for energi til at praktisere selvhealing og styrke dig selv – Vi tager udgangspunkt i dit Liv og arbejder ud fra det, når vi kigger på dit ansvars område og hvad du kan lære af dine omgivelser. Du får værktøjer til at øge og forbedre kontakten til dig selv.
Du vil lære at arbejde med spirituelle teknikker og blive bevidst om hvordan energier kan arbejde og hvordan du beskytter og passer på dig selv.
Meditation vil f.eks. være et af redskaberne til at bevare balancen.
Max 10 pladser
Deltager betaling kr. 1000,- returneres ikke ved afmelding senere end 14 dage før kursus start. De resterende kr. 3500,- betales senest kursus start på konto 3409 11362540. Pris kr. 4.500.-
Se flere oplysninger på www.awareheart.dk

Tors. d. 16/1
Kl. 19-21

Foredrag om Tilgivelse – sæt dig selv og andre fri.    kl.19-21
V/Ianneia Meldgaard
I dette foredrag kigger vi dybt ind i tilgivelsens væsen og dens betydning for dine og verdens vibrationer. Vi ser på, hvorfor tilgivelse er så essentielt i denne tid på Jorden. Og vi ser på, hvad tilgivelse er for en størrelse, og hvordan du praktiserer det. I foredraget kommer vi bl.a. ind på flg. spørgsmål:

Hvorfor er det så vigtigt for din evne til at bevæge dig fremad i frihed, at du evner at tilgive fortidens svigt og traumer? Hvorfor er tilgivelse vigtigt for dine fortidige og fremtidige relationer? Og hvorfor er tilgivelse en forudsætning for, at vi kan skabe en fredeligere og mere human verden fremover?
Hvad er tilgivelse egentlig? Hvad ligger der bag udsagnet “den højeste form for tilgivelse er at erkende, at der ikke er noget at tilgive”? Hvad mener hhv dit ego og din sjæl om tilgivelse? Og hvem af dem skal du følge? Er det at tilgive det samme som at acceptere urimelig og uanstændig adfærd? Og hvorfor er det at sætte sunde og kærlige grænser for dig selv en forudsætning for at tilgive dem, som har krænket og svigtet dig?
Og sidst, men ikke mindst: hvordan tilgiver du? Hvordan tilgiver du dig selv – skaberen af det hele – for at have skabt de krænkende situationer? Og hvad har meningen med det hele været? Hvordan gør du, hvis du ønsker at tilgive et andet menneske?
Jeg glæder mig til at dele svarene på disse vigtige spørgsmål med dig, der kan mærke, at en dybere forståelse af tilgivelsens væsen trænger sig på indeni. Svarene er primært inspireret af “Et kursus i Mirakler” og den hawaianske healingsfilosofi og -metode “Ho’oponono”. Desuden af andre af verdens spirituelle lærere, bl.a. Louise Hay, Kyle Gray og Gary Renard.
Den forståelse af tilgivelse, som disse kilder formidler, har alle til hensigt at give os indsigt og redskaber til at slippe fortidens svigt og traumer, så vi kan bryde fortidens negative skabelses-spiral. Tilgivelsen hæver dine vibrationer, så du bliver fri til at skabe en lettere og lysere fremtid, baseret på sandheden om den, du i virkeligheden er, nemlig et usårligt kærlighedsvæsen, som altid er fuldkommen beskyttet. Når du tilgiver, skaber du mere kærlighed og glæde til dig selv, dine kære og til verden, som trænger så hårdt til det.
Kærlige hilsner ianneia
Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole
Kr 100,- for alle andre kan købes via billetto –
 https://billetto.dk/e/foredrag-tilgivelse-saet-dig-selv-og-andre-fri-Tickets-395005

tors d. 23/1
kl 17-20

Cafe aften på Den Spirituelle Skole
Kom forbi til en aften med samtaler om spiritualitet, meditation og ind imellem mulighed for prøvebehandling af AwareHeart elever – healing eller spirit rådgivning.
Du kan også høre om kurser, foredrag og om at blive certifiseret AwareHeart behandler.
Ind imellem laver vi andre ting eller taler om forskellige emner inden for spiritualitet, healing, energi, udvikling… eller ser en film. Du kan også købe kaffe/te, krystaller og smykker, Bachs Blomster remedier, Aloe Vera produkter m.m.
Pris kr 25,- Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole

tors. d. 30/1

Kl. 19-21

Åndedrættet – nøglen til din spiritualitet og øget bevidsthed.  Kl 19-21
I alle former for spirituel praksis har åndedrættet altid været en væsentlig del i en eller anden form. Buddhismen og andre østlige meditationsteknikker. I kristendommen i helbredelsesteknikker. Vi finder det i yoga osv. Åndedrættet er stadig det mest vidunderlige værktøj til at tage os ind i dybere bevidsthedstilstande.
Åndedrættet er en menneskelig refleks, vi er født med, og det er knyttet til vores nervesystem. Åndedrættets kvalitet i hvile, fortæller om vores evne til at yde i pressede tilstande. Hvis vi kan lære at styre nervesystemet, kan vi lære at styre os selv. Øge vores bevidsthed og vokse ind i vores spiritualitet.
Med åndedrættet kan vi lære at regulere det fysiske, mentale og følelsesmæssige.
Åndedrættet bygger bro mellem – Krop og sind – Bevidst og ubevidst
På denne aften fortæller Lotte Maggie om menneskets største power – åndedrættet!
Foredraget er teoretisk og praktisk orienteret. Vi kommer ind på:
Hvordan du lærer at styre dit nervesystem!
Hvordan du via 3 simple råd øger din spirituelle praksis!
Hvordan du lærer at navigere i dine følelser og dermed øge din bevidsthed!
Lotte Maggie Mogensen er en af Danmarks mest erfarne undervisere i bevidst vejrtrækning og har en unik evne til at læse en krop og hvad den har brug for.
Lotte Maggie Mogensen har udviklet en ny bevægelsesform i Danmark, hvor hun anvender åndedrættet og blide bevægelser, Lotte Maggie har en evne til at se, hvor du er, og lytte til, hvor du gerne vil hen på et niveau som ganske få kan. Det gør, at du kan foretage de nødvendige ændringer du længes efter i dit spirituelle liv.
Hvis du vil skabe ny sammenhængskraft i morgen, der er langt bedre end den du har i dag, så skal du arbejde med Lotte Maggie.
Billetter fås hos billetto : https://billetto.dk/e/andedraettet-noglen-til-din-spiritualitet-og-oget-bevidsthed-tickets-396613

fre. d. 7/2

Kl. 10-16

Stå stærk i din behandler rolle     Awareheart kursus v/Stine Brandt
Pas på din energi og stå stærkt i din behandler rolle.    Max 10 deltagere
Hvordan kan du arbejde med at passe på dig selv og din energi i din rolle som behandler.
Energiarbejde kan være krævende – arbejdet med mennesker kan tit spejle noget i os selv.
Når vi åbner og berører andre menneskers energi system – kan vi komme til at tage lidt eller meget med os.
Find ud af hvilke værktøjer du har brug for – om du arbejder på den måde der er rigtig for dig.
Få værktøjer til at ændre på din arbejdsfacon, så du kommer godt igennem en arbejdsdag.
Pris kr. 925,- kan betales via mobile pay på 99410 eller via konto 3409 11362540.
Mærk betalingen: stærk behandler
Info på Awareheart. Dk, mail: stinesawareheart@gmail.com,  mobil:42647618

Tors. d. 20/2

Kl. 17-20

Cafe aften på Den Spirituelle Skole
Kom forbi til en aften med samtaler om spiritualitet, meditation og ind imellem mulighed for prøvebehandling af AwareHeart elever – healing eller spirit rådgivning.
Du kan også høre om kurser, foredrag og om at blive certifiseret AwareHeart behandler.
Ind imellem laver vi andre ting eller taler om forskellige emner inden for spiritualitet, healing, energi, udvikling… eller ser en film. Du kan også købe kaffe/te, krystaller og smykker, Bachs Blomster remedier, Aloe Vera produkter m.m.
Pris kr 25,- Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole

Lørdag d. 27/2

Kl. 19-22

Mød mig i dit eget Lys v/Stine Brandt    kl 19-21      Et foredrag v/Stine Brandt
Inspireret af eget levet liv og Hildegard af Bingen.
I foredraget fortæller Stine Brandt om hvordan det nu er at være i sit eget Lys – hvad betyder det. Hvordan gør vi det.
Hun fortæller også lidt om hvordan vi i dag kan bruge den viden og energi, der blev skabt via Hildegard af Bingen, og hvad der gjorde at Stine selv blev interesseret i Hildegard af Bingen. Hildegard skabte megen forandring via sine syner og profetier, kreativitet igennem hendes mange skrevne sange, hendes nedskrevne viden om urter og helbredelse, visioner og meget mere.
Mød mig i dit eget Lys, handler om at være i sit eget og stråle med det man har med sig. At forbinde sig med ånden og skabe nuet.
Foredraget er ikke et historisk foredrag. Det er et levende nutidigt foredrag.
Stine Brandt har arbejdet med engleenergier, spirituel rådgivning og healing i en del år og startede for 2 år siden Den Spirituelle Skole, hvor hun bl.a. underviser i Awareheart Healing og behandling. Du kan se mere på hjemmesiderne www.awareheart.dk og www.denspirituelleskole.dk.
Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole
Billetter købes via    Billetto https://billetto.dk/e/mod-mig-i-dit-eget-lys-billetter-399468

fre d. 6/3

Kl. 19-21

Lydhealingsaften i København v/John Virkmann 

John Virkmann er en kendt New Age musiker og underviser i lyd, farve, healing og meditation. Hans instrument er ni quartz krystal syngeskåle stemt i tonerne C. D. E. F. G. A. H. Tonerne relaterer til de syv energicentre i kroppen. Den dybe mærkbare virkning, der kan opleves når lyden fra syngeskålene bevæger sig i rummet, er et resultat af den helt specielle kvalitet der skabes mellem de tre aspekter KRYSTAL, LYD OG FARVE. John var den første i Nordeuropa der spillede på krystalsyngeskålene. Det hele startede i år 1996.
På denne aften er der mulighed for at lytte til dette helt unikke magiske naturinstrument, og nyde godt af den meditative og healende effekt dette instrument har. Udover at lytte til syngeskålene bliver der foredrag, dialog.
John Virkmann har udgivet seks Cd’er. ALPHA – MANIFESTATION – EARTH – INNER BALANCE – THE HEART MANTRA og INDRE HELHED. Hans baggrund for arbejdet med lyd, farver, healing og meditation, er et mangeårigt undervisnings forløb hos den Irske spirituelle lærer Bob Moore.
Købte pladser refunderes ikke
Pris kr. 135,- Via Billetto https://billetto.dk/e/lydhealingsaften-i-kobenhavn-v-john-virkmann-tickets-402494

tors d. 19/3

Kl. 17-20

Cafeaften på Den Spirituelle Skole
Kom forbi til en aften med samtaler om spiritualitet, meditation og ind imellem mulighed for prøvebehandling af AwareHeart elever – healing eller spirit rådgivning.
Du kan også høre om kurser, foredrag og om at blive certifiseret AwareHeart behandler.
Ind imellem laver vi andre ting eller taler om forskellige emner inden for spiritualitet, healing, energi, udvikling… eller ser en film. Du kan også købe kaffe/te, krystaller og smykker, Bachs Blomster remedier, Aloe Vera produkter m.m.
Pris kr 25,- Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole

lør d. 3/4

Kl. 10-16

Bliv Awareheart healer – opstart
AwareHeart healer uddannelsen max 10 personer
Du lære både at heale dig selv og få værktøjer til at holde dig selv i balance og at heale og hjælpe andre.
Du åbnes for energien til healingsterapeut, hvor du lærer en masse teknikker og måder at heale på, som bl.a. fjernhealing, krystalhealing og chakra healing. Der vil være lidt anatomi på programmet. Du får mulighed får at træne med andre og prøve teknikkerne på prøveklienter og medstuderende. I forløbet finder du frem til din personlige healingsform i samarbejde med din healingsguide. Du vil både opleve at få masser af healing og give healing, så din erfaring i både at give og modtage, lærer dig om hvordan healingen kan arbejde. I
Du vil også lære om hvordan du kan starte din praksis Max 10 deltagere – se mere på www.awareheart.dk
Pris inkl. trænings timer, 7 kursusdage er:. kr 9450,
Deltager betaling ved tilmelding er kr. 1450,- rest beløbet på kr 8000,- kan betales over 8 måneder
Datoer: 3 og 17. april, 1. og 29. maj, 26-27. juni, 7. august. Du skal regne med afsluttende prøve/evaluerings dag i efteråret 2020
Kontakt stinesawareheart@gmail.com – mobil 42647618 se mere på awareheart.dk