slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Den Spirituelle Skole

Aktiviteter 2020

Du kan altid få mere info vedr. pris, tilmelding og uddybende viden, ved at ringe på 42647618 , eller skrive til stinesawareheart@gmail.com , finde os på fb

Uddannelse til certificeret AwareHeart behandler

Kom forbi og høre mere om uddannelsen som rummer 
Lær at heale dig selv
AwareHeart healingsterapeut
Spirituel Rådgiver
Regressions Rådgiver
Du kan få mere info her  https://denspirituelleskole.dk/awareheart-spirituel-raadgiver-og-healings-uddannelse/
Mobil 42647618           Underviser: Stine Brandt


Skolens Lille Butik

Awareheart – Den Spirituelle Skole har også en lille butik hvor der sælges skønne krystaller, spirituelle plakater og olie malerier v/Stine Rose Brandt Larsen, et udvalg af tarot og orakelkort, Bach´s Blomsterremedier et lille udvalg af Aloe Vera og andre spændende ting.

Her er åbent i forbindelse med arrangementer(Ikke under selve arrangementet – men inden og evt. i pauser.
Der er åbent kl 11-13 tirsdag og torsdag kl 15-18 – eller efter aftale
Du kan betale med mobile pay eller kontant

Cafe og medlemsaftener på Den Spirituelle Skole  – Gratis for medlemmer

4 datoer :  17.sept., 15. okt., 19. nov.,17. dec.  kl 18:00 – 20:30

Cafe og medlemsaftener Har du lyst til at mødes med andre spirituelle, blive inspireret, meditere m.m, så kom forbi til et uforpligtende hyggeligt arrangement, hvor der kan være lidt forskelligt indhold. Awareheart – Den Spirituelle Skole, byder dig velkommen til et hyggeligt arrangement, med spirituelle og udviklende emner – eller bare ren hygge. Her er også mulighed for at handle i Skolens butik hvor der er salg af krystaller, plakater, Bachs remedier m.m. Ring eller skriv gerne for mere på 42647618 stinesawareheart@gmail.com www.denspirituelleskole.dk Og HUSK – det er gratis for medlemmer Entre Pris: kr 50.- Max 30 personer.
Tilmeld dig med dit medlemsnr. eller du kan tilmelde dig og betale via mobile pay på 99410. Husk dit navn og cafe samt dato
Vil du gerne være medlem kan du læse mere her https://denspirituelleskole.dk/medlemskab/

5. september 2020

Kl. 19:00-20:30

Lydhealingsaften – Lyd der kan mærkes. Med John Virkmann på Krystalsyngeskåle

John Virkmann er en kendt New Age musiker og underviser i lyd, farve, healing og meditation. Hans instrument er ni quartz krystal syngeskåle stemt i tonerne C. D. E. F. G. A. H. Tonerne relaterer til de syv energicentre i kroppen. Den dybe mærkbare virkning, der kan opleves når lyden fra syngeskålene bevæger sig i rummet, er et resultat af den helt specielle kvalitet der skabes mellem de tre aspekter KRYSTAL, LYD OG FARVE. John var den første i Nordeuropa der spillede på krystalsyngeskålene. Det hele startede i år 1996.
På denne aften er der mulighed for at lytte til dette helt unikke magiske naturinstrument, og nyde godt af den meditative og healende effekt dette instrument har. Udover at lytte til syngeskålene bliver der foredrag, dialog.
John Virkmann har udgivet seks Cd’er. ALPHA – MANIFESTATION – EARTH – INNER BALANCE – THE HEART MANTRA og INDRE HELHED. Hans baggrund for arbejdet med lyd, farver, healing og meditation, er et mangeårigt undervisnings forløb hos den Irske spirituelle lærer Bob Moore.
Skolen har flere gange haft besøg af John og lydhealingen fra krystalsyngeskålende er en fantasisk oplevelse. John guider os roligt og kærligt igennem denne dejlige aften.

Max 25 billetter
Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning

Billetter via billetto    https://billetto.dk/e/lydhealings-aften-lyd-der-kan-maerkes-tickets-457356

9. september 2020

Kl. 19:00-21

Spiritdans
Få kroppen med i din spirituelle udvikling.
Spiritdans er en spirituel, intuitiv og healende dans.
Med Spiritdans vil vi skabe en balance, mellem krop, sind og sjæl ved hjælp af bevægelse, musik og dans.
Vi vil dykke ned i vores chakraer, skabe en forbindelse til os selv og vores indre verden – en verden af visioner, følelser, intuition og sanser.
Du vil komme i en dybere kontakt med din sjæl, opdage den energi og kraft der ligger i dine chakraer.
Igennem dansen vil du opdage og opleve, fortrængte følelser, minder og oplevelser der kan gemme sig i det enkelte chakra. Du vil opnå en selvindsigt, selverkendelse og herved få forløst de blokeringer, som står i vejen for, at du kan leve dit fulde potentiale.
Det kan være en intens oplevelse, men vi vil sammen skabe et trygt rum, hvor vi giver plads til hinanden.
Vores krop har et energisystem, som blandt andet består af chakraer, også kaldet energi hjul. Vi har 7 primære chakraer, som sidder op langs rygsøjlen, fra enden af halebenet og helt op til toppen af hovedet.
Hvert enkelt chakra påvirker et aspekt af vores liv, lige fra vores overlevelse, seksualitet og personlig styrke, til hvordan vi elsker, kommunikere, bruger vores intuition og opretter forbindelse til vores dybeste kilde, spiritualiteten.
Har du en nedsat, øget, eller mangel på samme af ovenstående aspekter? Så har du en tydelig ubalance i din chakra, som kan være godt at få kigget på. Det vil skabe mere ro og balance i dit liv.
Pris:
Da det er et pilotprojekt, koster det kun 175 kr. pr gang i hele september måned.
Normal pris 225kr. pr gang.
Spiritdans vil ligge hver 14. dag, den anden onsdag i måneden og den sidste søndag i måneden.
Onsdag kl. 19-21
Søndag kl. 17-19.
Der er plads til max 8 personer.
Tilmelding sker via mail: denindregloed@gmail.com
Beløbet indbetales på mobilepay 26192361.
Indbetaling er bindende og refunderes ikke, med mindre holdet bliver aflyst.

Hvem er jeg
Louise Holm er mit navn, jeg arbejder til dagligt som hjemmesygeplejerske. Ved siden af har jeg virksomheden, Den indre Glød, hvor jeg ved hjælp af Spirituel psykoterapi og Healing, hjælper og støtter andre med, at finde deres Indre Glød.
Jeg er uddannet; AwareHeart Healer, Spirituel psykoterapeut, Reiki healer, Yoga instruktør, Thaimassør og på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne mig til Spirituel Rådgiver.
Jeg har stor erfaring og indsigt i chakraerne, da det er noget jeg beskæftiger mig med til hverdag som, Spirituel psykoterapeut og Healer.

11. september 2020

Kl. 14-18

              
Dette kan du vinde på din indgangsbillet – præmierne bliver udtrukket kl 17:30:

Gavekort fra Gottfred Healing på kr. 750,-

Gavekort til YogaSense til klippekort kr

Gavekort til personlig spirituel udvikling værdi kr 2000,-, fra Stine Rose – Awareheart

Chakra plakaten – Energi samt chakra krystaller, fra AwareHeart v/Stine Brandt

Præmie fra Charlotte Sølling/Hjertetræet – Bach´s Blomster remedier

Aloe Vera Produkter fra Claus Sylvest Ishøy

“NAKED SONGS -sange fra vejen hjem”. Gratis koncert
Når alting føles fremmed og afledningsmekanismerne holder op med at virke, er det tid til at vende hjemad. Hjem til sandhed.
Men hvor er kompasset? Og hvordan bruger man det?
Tomas Zawadzki er sanger, sangskriver og nondualitets-lærer. Han bruger musikken som vejviser til det evige, universelle og sande.
Tomas spiller og synger kl. 16-17.
Her kan høre Tomas synge og spille hans egen musik

24. september 2020

Kl. 19-20:30

Foredrag: KÆRLIGHEDEN I 5. DIMENSION Ianneia Livia Silke Meldgaardwww.empoweryou.dk

Her i 2020 står vi for alvor på tærsklen til Vandbærerens Tidsalder og livet i 5. dimension. Vi er i fuld gang med at give slip på den gamle verdens programmer i form af tankemønstre, følelser og vaner, som har defineret vores liv i Fiskenes Tidsalder, hvor Jorden har befundet sig i 3. dimension. Og erstatte dem med nye programmer, der matcher den højtvibrerende energi, som Moder Jord og menneskeheden er på vej ind i.
I denne opstigningsproces (aka ascensionsproces) er vi nødt til at omdefinere rigtig mange kvaliteter, som ser noget anderledes ud fra 5. dimension (sjælens perspektiv) end fra 3. dimension (egoets perspektiv). Af de kvaliteter, som skal omdefineres, er KÆRLIGHED nok den allervigtigste, da den er ophavet til ALT, herunder hver eneste sjæl, som lever på Jorden.
I dette foredrag ser vi på kærligheden fra hhv 3. og 5. dimension. Vi ser på, hvordan livet i den gamle energi har tvunget os til at knytte bestemte betingelser til kærligheden og dermed forvrænge, fordreje, indskrænke og misforstå kærlighedens dybeste væsen. Og vi ser på, hvordan vi omdefinerer vores forståelse af kærlighed og vores måde at praktisere ubetinget kærlighed på, så den matcher vibrationen i 5. dimension.
Vi kommer bl.a. ind på følgende spørgsmål:
Hvad er det helt basalt for et paradigmeskift, vi står midt i?
Hvad betyder det, at vi går fra egobevidsthed til sjælsbevidsthed?
Hvordan har den gamle energi påvirket vores forståelse af det feminine og maskuline – og hvilke konsekvenser har det haft for vores måde at forstå kærlighed på?
Hvordan ser kærligheden i 5. dimension på følgende problematikker:
– selvkærlighed/egoisme
– grænser i nære relationer
– afhængighed/medafhængighed
– tilgivelse
– kønsroller
– skabelse
– frygt/bekymring
– ærlighed/autenticitet
Velkommen til en aften i kærlighedens tegn i 5. dimension
BEMÆRK – Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole
Køb billetter her
https://billetto.dk/e/kaerligheden-i-5-dimension-v-ianneia-meldgaard-tickets-463299

Opstart
26-27. sept.

Kl. 10-16

AwareHeart Regressions- og Akasha Rådgiver max 9 pladser
Via regression og søgning i akasha arkivet, vil du have mulighed for at møde din fortid og ændre vejen for din fremtid. Det arbejde du gør lige nu og her – omkring din fortid, ændrer udsigterne til fremtiden. Via teknikker og øvelser, arbejder vi med at forløse fortidens trængsler igennem mange liv, så vi kan forstå os selv og have de bedst tænkelige muligheder for at folde hele vores smukke potentiale ud. Det er en intens følelsesmæssig, personlig udvikling. Du vil lære at indføre din klient i fortidens oplevelser og give klienten nye livs perspektiver.
Du skal helst have lidt kendskab til spiritualitet og har du en anden uddannelse kan dette kursus være et godt supplement

For at komme med på kurset, har jeg brug for en samtale med dig og det er vigtigt du er i balance med dig selv.
Ring på 4264761 eller skriv på stinesawareheart@gmail.com
Du skal igennem 40 øve klienter

Efter 40 øveklienter som du skal have været igennem inden 31. maj – afholder vi en opsamlende og afsluttende dag og du får dit diplom som Awareheart regressionsrådgiver – i trænings perioden kan du tage et mindre beløb for dine sessions
Der er iøvrigt tilknyttet en øveklient gruppe til skolen
8 hele kursus dage samt opfølgning og afslutning
Datoer 26-27 Sept., 24-25 okt., 21-22. Nov., 16-17. Jan 2021. Alle dage kl 10-16.

Pris kr. 9450,-
Deltager betaling kr 1450 indbetales ved tilmelding
rest beløbet på kr 8000, kan indbetales på en gang eller som rate betaling.

1. oktober

Kl. 19-20:30

Inviter din engle ind og udvid – viden kærlighed og håb i dit Liv
Et foredrag af Stine Brandt

Det er tid til at åbne for hjælpen fra spirit – det er tid til at åbne for hjælp fra englene.
Vil du vide og lære mere om kontakten med englene. Om tiden vi er i..
Har du brug for at spørge dem til råds, ved du ikke hvordan, hvem og hvad de er.
Så brug noget tid i dette foredrag, til at mærke de forstærkede engle energier, spørg om det du har brug for. Mærk kærlighed og medfølelse og hør gode input.
Stine Brandt har arbejdet med englene til foredrag, i sessions og kurser i lang tid.
Hun har arbejdet med skytsengletegninger og formidlet budskaber. Videre givet læring og viden om healing og engle verdenen.
Kig gerne på www.denspirituelleskole.dk for mere info.
Max 25 deltagere
Billetter via Billetto:  https://billetto.dk/e/inviter-dine-engle-ind-tickets-457293
Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning
Er du medlem af Den Spirituelle Skole har du gratis adgang ved tilmelding her:
Stinesawareheart@gmail.com – Skriv dit navn og dit medlemsnr.
Vi glæder os til at se dig
Kærlig hilsen
Stine

4. oktober

Kl. 10-16

Healing med engle v/Stine Brandt

Kursus i at heale med engle

Kurset henvender sig til dig – der kan mærke det trækker i dig. Dig som måske har taget et healingskursus og gerne vil have et supplement. Eller du har lidt viden om spiritualitet og engle, men gerne vil mere.
Du skal have lyst til at hjælpe andre mennesker.
Vil du arbejde med englene og formidle healing sammen med dem?
Vil du gerne have mere viden om kommunikation og måder at mødes med englene?

Igennem dette kursus får du viden om hvordan vi kan forstærke kommunikationen – om spirituelle lovmæssigheder og hvordan du kan formidle healing sammen med englene. Du får viden om engle og dig som kanal til healing.
Der er nemlig brug for dig som kanal.
Vi træner på hinanden og øver i at mærke formidlingen og enkle beskeder
Vi arbejder med grounding, så du kan stå stærkt i din healing og mærke dine egne behov

Det er vigtigt at du er i rimelig balance med dig selv.

Stine Brandt har i mange arbejdet med engleenergier, tegnet engle tegninger og formidlet budskaber.. Holdt foredrag og undervist.
Stine er også ejer af Awareheart – Den Spirituelle Skole, hvor hun underviser i personlig udvikling, healing, spirituel rådgivning og regression.

Vil du med på dette endags kursus ?

Praktiske oplysninger:
max 8 på holdet    Ring for info og clearing på 42647618
Pris kr 1200,- indbetales på konto 3409 11362540
tid: 10 – 16     Dato: 24. juli 2020
Mail: stinesawareheart@gmail.com             www.denspirituelleskole.dk

Jeg glæder mig til at møde dig

Kærlig hilsen         Stine Rose

8. oktober

Kl. 18:30 – 21:30

SHAMANISTISK LYDHEALING OG SANDHEDS-REJSE.
Vi begynder med en fælles meditation, vor vi kontakter det essentielle og evige aspekt af os, vores sande natur bag alle de skiftende oplevelser.
Herefter følger en indre rejse, hvor Tomas skaber det intuitive lydrum med tromme, rasle og chant, syngeskåle og klokkeunivers, samt guitar og sang.
Alt foregår roligt, andægtighed og med respekt for os selv, præcist som vi er. I dette stille lyttende rum kommer vi helt naturligt i kontakt med visdom, sandhed, fred og kærlighed.
NATURFOLKETS PERSPEKTIV
Naturfolk, de oprindelige folk på jorden, har til alle tider været bevidste om livets skaberkraft og alle tings enhed med den.
De så den udtrykke sig overalt i naturen og i sig selv. De respekterede denne ”kraft” og ærede den over alt.
De forstod at lytte til naturen og leve i samklang med dens love. Derfor var lykke, glæde og taknemmelighed i centrum i deres liv. Fraværet af lykke og glæde betød, at de havde brudt en af naturens love og at de måtte korrigere deres adfærd.
SANDHEDEN ER I OS
I dag lever vi i en kultur, som ikke har tradition for at ære universet, helliggøre naturen og adlyde dens love. Vi er sjældent stille med naturen og lytter sjældent dybt til os selv. Vi dømmer, efterligner og automatreagerer, som vi er blevet opdraget til i det miljø, vi er vokset op i. Vi har lært at det højeste i livet er noget materielt, at der altid er ”mere og bedre” at få, og vi har lært, at det vi er, vurderes efter hvad vi gør – ikke hvad vi er.
Derfor er der så mange af os der lider. Vi lider, fordi vi lever i disharmoni med naturen og sandheden. Vi har overset den dybe sammenhæng, vi indgår i.
ALT ER ALLEREDE I OS
Vi har lært at sandheden er udenfor os, at den er noget videnskabeligt, at nogen andre har adgang til den og at vi må lære den at kende igennem andre. Derfor går vi til uddannede eksperter og autoriteter, når vi bliver bange og føler os små i stedet for at lytte dybt til vores egen umiddelbare indre oplevelse.
Men vi er ikke små og vi er ikke uvidende. Vi er uendeligt store, for vi er ikke adskilte individer, men ét med den selv samme skaberkraft, som vi er skabt af. Vi ER allerede alt hvad der er og derfor ER vi den fred, kærlighed, visdom og styrke, som vi længes efter og har søgt i andre ting.
Vi ER allerede alt, hvad vi har behov for, for at kunne leve et sundt, godt og på alle måder opfyldende liv.
Men vi må aflære tendensen til at søge svarene andre steder, ved at gøre os stille og lytte indad.
LYDREJSEN – ET HELLIGT RUM
Det kan være svært at stoppe op og lytte indad, når vi er vandt til at automat-reagere og søge svar udenfor os selv. Det er derfor det er så godt, at være stille sammen.
Det er det vi gør, når vi mødes til en Lydrejse. Vi træder ind i et helligt rum, hvor vi er stille samme, lytter
sammen, mærker sammen og i vores egen oplevelse erfarer, hvad der er sandt.� AT TÆNDE LYSET VIL TAGE SIG AF MØRKET
Vi behøver ikke at få løst alle vores problemer. Vi behøver ikke at kæmpe med alverdens dæmoner. Det eneste vi behøver er at opdage den sandhed, der allerede bor i os, lytte til den og efterleve den.
Når vi lever i kontakt med sandhed, vil alt det, der ikke er sandt i vores liv, stille og roligt miste sin kraft og naturligt falde fra.
Ved blot at lytte dybt og se klart, tænder vi bevidsthedens lys i vores liv og det vil tage sig af alt det smertefulde og ”mørke”, som kun var der fordi VI ikke var nærværende.
Vores lidelse skyldes i sidste ende en fejlopfattelse af hvem vi er, og hvad vi har behov for.
LYDREJSENS PROGRAM
Velkomst – vi sidder i en cirkel.
Guidet kontemplation / meditation.
Pause (hvor der serveres vand, te og frugt). Lydrejse (ca.1,5 time).
Mulighed for at dele sin oplevelse med cirklen. Afsked.
OBS: Du kan låne yogamåtter og tæpper. Men vil du være helt sikkert på at ligge så blødt og godt som muligt, så er du meget velkommen til at medbringe din egen madras, tæpper og puder.
TOMAS ZAWADZKI – Er musiker, lydhealer og non-dualitetslærer. Han har rejst længe med naturfolkets traditioner og livssyn og tager selv “sandhedsrejsen”, på alle området af sit Liv.

Pris kr 300,- Betales via mobile pay på 99410 mærk betalingen – sandhedsrejse og dit navn
Max 15 Pers

7. november

Kl. 10 – 16

Din Spirituelle Praksis
Har du taget spirituelle/udviklings kurser og uddannelser og nu står du her.
Ved ikke helt hvad retning du skal
Ved ikke om du tør at slippe
Ved ikke hvad du skal fokuserer på
Workshoppen vil hjælpe dig nærmere en beslutning til hvad du skal videre med. Hvordan klæder dig på og hvad du skal vægte som det nærmeste udviklingsområde
Vi laver øvelser
Vi deler
Vi sparre med hinanden
Vi udfordrer
Vi udveksler
I en kærlig og undersøgende tone….
Vi samler op – så du kan komme videre.
Pris 1450,-
Max pers. 16
Kontakt til stinesawareheart@gmail.com eller 42647618
Stine Brandt Larsen er primær underviser, med erfaring med egen praksis, både som behandler og underviser.
Hun er uddannet indenfor pædagogik, coaching, konfliktmægling, healing, spirituel rådgivning og ledelse.
Hun har også skabt konceptet omkring Awareheart og startede Den Spirituelle Skole i 2017
Du kan ringe eller skrive på 42647618 eller stinesawareheart@gmail.com
Kærlig hilsen
Stine

26. november

Kl. 19-20:30


Se døden i øjnene og giv dine nærmeste en kærlighedserklæring V/Helle Albek
Kom og bliv guidet i det at tage stilling, lyt, spørg og få “mine sidste ønsker” med dig. Vi mødes hos skønne Stine på hendes sted, der rummer så megen kærlighed og forståelse.
Mød en bedemand
Der er indlagt en lille pause !!
Kr. 100,- betales ved indgangen