slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Kalender2020-03-19T11:58:00+00:00

Den Spirituelle Skole

Aktiviteter 2020

Du kan altid få mere info vedr. pris, tilmelding og uddybende viden, ved at ringe på 42647618 , eller skrive til stinesawareheart@gmail.com , finde os på fb

Uddannelse til certificeret AwareHeart behandler – Opstart august 2020 www.awareheart.dk

Kom forbi og høre mere om uddannelsen som rummer 
Lær at heale dig selv
AwareHeart healingsterapeut
Spirituel Rådgiver
Regressions Rådgiver
Du kan få mere info ved at klikke ind på www.denspirituelleskole.dk under kurser eller www.awareheart.dk
Mobil 42647618           Underviser: Stine Brandt

udsat –
følg med på siden

ENHED – Videnskab og spiritualitet forenet                   v/Eskild Tjalve
Ny videnskab dokumenterer hvordan vores bevidsthed er tæt forbundet med – ja lige frem er medskaber af den virkelighed vi oplever, et princip som den spirituelle lære har arbejdet med i tusindvis af år.
Naturvidenskabens verdensbillede står over en voldsom omvæltning. En pionergruppe af naturvidenskabelige forskere har gennem nogle årtier udviklet et nyt verdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med den ikke-fysiske verden vi kender som den spirituelle eller åndelige verden. Disse forskere er dybt seriøse og meget dedikerede, så alt det nye er grundigt dokumenteret. Forskerne er selv spirituelle, og de arbejder på et højt niveau.
Det nye vender helt op og ned på de hidtidige principper i videnskaben. I det nye er Universets hele grundlag én stor bevidsthed, som er årsag til alt skabt og som gennemtrænger alt. Bevidsthed er således helt i centrum, og det forklarer hvordan alt er forbundet, alt hænger sammen, alt virker ind på hinanden via ikke-fysisk energi, information og bevidsthed. Dette er dokumenteret i omfattende seriøs forskning.
Vi kan kalde det nye for EnhedsVerdensbilledet.
Den nye viden vil være et eminent og ekstremt tiltrængt redskab til at skabe fokus på helhedstænkning, samhørighedsfølelse, fællesskab og bæredygtighed, så vi bliver i stand til at overkomme de globale kriser og den store ulighed overalt.
Den nye videnskab dokumenterer, at vores bevidsthed kan skabe i den fysiske verden, således kan vi skabe sygdom såvel som helbredelse. Det er endvidere dokumenteret at clairvoyance, intuition, ud-af-krop oplevelser er realiteter samt at bevidstheden kan manifestere ønskede forhold i både krop, sind og ånd, men også i den fysiske verden. Vores bevidsthed rummer fantastiske muligheder, som kan udfoldes, når man ved, hvordan det skal gøres.
Desværre står mainstreamvidenskabens forskere stadig fast og afviser det nye, selv om de ikke kender det, og heller ikke er interesserede i det.
Men det nye kan ikke modbevises, tvært imod forekommer de nye erkendelser at være de mest banebrydende i videnskabens historie!
Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forestå essensen af Den Nye Videnskab.

Eskild Tjalve er tidl. lektor ved Danmarks Tekniske Universitet, nu forfatter, spirituel underviser og billedkunstner.

Billetter via Billetto: https://billetto.dk/e/enhed-videnskab-og-spiritualitet-forenet-v-eskild-tjalve-billetter-415276

tors d. 23/4

Kl. 19-20:30

Taknemmelighed – stil ind på en frekvens af overflod og mirakler –      Et foredrag af Ianneia Meldgaard – www.empoweryou.dk
I dette foredrag får du indsigt i, hvorfor taknemmelighed er en af de følelser, der hurtigst og mest effektivt bringer dig direkte op i toppen af vibrations-stigen. Derop hvor kærligheden, tilliden, begejstringen, glæden og alle de andre højtvibrerende tilstande befinder sig. Derop, hvor den virkelige sandhed om Dig og Livet befinder sig.
Når du er fyldt af disse høje vibrationer, stiller du ind på en frekvens, hvor overflod og mirakler naturligt kommer til dig. Ganske enkelt fordi det er sådan Universet fungerer.
Så når du ikke mere står i vejen for dig selv – gennem frygt, vrede, skyldfølelse, offerbevidsthed og andre lavt-vibrerende tilstande – så kan Livet komme til med sit frie flow af de gaver og synkrone hændelser (læs: overflod og mirakler), som du og din sjæls udvikling har allermest brug for.
Taknemmelighed er så stærkt et redskab til at bringe dig i kontakt med universets naturlige strøm, fordi det automatisk sætter dig i forbindelse med Livets små og store undere.
Når du skærper din opmærksomhed på alt det gode og alle de velsignelser, du har og oplever lige nu, vækker du de højest vibrerende tilstande i dig, som er nævnt herover. Når du praktiserer taknemmelighed, stimulerer din dybe kærlighed til Livet, din tillid til at Livet støtter dig samt din begejstring og glæde over livet.
I dette foredrag får du indblik i, hvordan alt omkring vibrationer og vibrations-stigen hænger sammen – og hvorfor taknemmelighed er så effektivt til at bringe dig ind i en frekvens, hvor overflod og mirakler bliver en naturlig del af Livet.
Desuden får du en række tips og redskaber, som du kan bruge til at praktisere taknemmelighed, så du kan komme i gang med det samme.
Er du medlem af AwareHeart – Den Spirituelle Skole, får du gratis entre
https://detspirituellemodested.dk/vare/medlemskab-af-den-spirituelle-skode

Billetter via Billetto:  https://billetto.dk/e/taknemmelighed-stil-ind-pa-en-frekvens-af-overflod-og-mirakler-billetter-414985

tors d. 30. april

Kl. 19-21

Info aften om uddannelsen til Certificeret Awareheart Behandler kl 19-21 GRATIS
Går du med en drøm om at få en god og solid uddannelse der bringer himmel og jord i balance. Hvor din spiritualitet, din viden, personlige udvikling og bevidsthed bliver udviklet til gavn for andre
Hvor du får værktøjer til at arbejde med personlig udvikling, healing, coaching, klarsyn, kanalisering, krystaller, samtaler, regression og akasha arkivet
Stine Brandt Larsen præsenterer en 2½ års uddannelse, med certificering – hvor indholdet afbalanceres så du står godt rustet til at hjælp andre.
Spar kr 3000,- ved tilmelding på dagen
Et uddannelseshold vil bestå af ca 10 personer og der vil blive inddraget forskellige gæstelærere og hjælpelærere i forbindelse med uddannelsen Se mere på www.awareheart.dk tilmeld dig på 42647618

2-3. maj

Yoga og healings retreat – Et stille urban retreat i Hvidovre
Ved Carina Hundsdahl fra Yoga Sense og Stine Brandt – awareheart.dk
– fra kl. 16:00 lørdag til 16:00 søndag Pris kr. 1650,- Max 10 personer – først til mølle
Kom til et velgørende døgn hvor du kan få både åndelig og kropslig føde. En tid med dig selv hvor du lader op, bevæger kroppen til blid Yoga og går indad i dig selv i meditationen.
En del af tiden vil være afsat som stille tid – altså uden samtale med hinanden, da du skal have mulighed for at mærke dig selv.
Derudover får du et lille oplæg om kroppens energicentre kaldet chakra og vi lægger derefter tarotkort på hvordan kroppens chakraer fungere hos den enkelte.
Vi overnatter på skolen. Du skal selv medbringe liggeunderlag/madras, sengetøj. Der er ikke bad.
Forplejning er inkluderet i prisen. Alt mad er vegetarisk
Carina er yogalære samt medejer af Yoga Sense, Stine Brandt er healer og spirituel rådgiver samt ejer af AwareHeart og Den Spirituelle Skole
Program Lørdag
kl. 16:30 Meditation
kl. 18:00 Aftensmad
kl. 19:30 Yoga
kl. 21:00 Aften te og lidt frugt
Program Søndag
kl. 7:00 – 8:30 Meditation og Yoga
kl. 8:30 -11:00 Morgenmad og stilletid
kl 11:00-13:00 Oplæg om chakra og chakra oplæg
kl 13:00-14:00 Frokost
kl 14:00 Skriv notater til dig selv
kl 14:30 Yoga
kl 15.45 Lidt frugt og chokolade og på gensyn
Betaling til 3409 11362540 mærk betalingen: urban retreat og dit navn
Adresse: Den Spirituelle Skole, Bibliotekvej 55A, 2650 Hvidovre
Kontakt Carina på mobil 27281175 – kontakt Stine på mobil 42647618
stinesawareheart@gmail.com