slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Om Stine Brandt

Lidt om mig

Jeg er uddannet pædagog og arbejdede i mange år med børn og unge der har haft brug for ekstra opmærksomhed. Det var også via det arbejde jeg blev uddannet til ungemægler, så konflikter kunne bruges konstruktivt, til at lære af, i stedet for at have uvenskaber. Senere har jeg uddannet mig indenfor ledelse, coaching og kommunikation, disse redskaber har jeg brugt til udvikling i personalegrupper, indenfor trivsel og målsætning/visioner. Det har dannet den praktiske basis for at jeg kunne starte Den Spirituelle Skole i 2017

Jeg har uddannet mig til healer og modtog for år tilbage en healingsenergi jeg nu kalder AwareHeart. Det udviklede sig og jeg har igennem årene arbejdet med rådgivning og healing, fra den spirituelle verden. Nuhar mit fokus flyttet sig til at undervise og holde foredrag.

Jeg har nu skabt en uddannelse hvor du kan uddanne dig til Certificeret Awareheart behandler.
Her handler det om at udvikle sig selv – lære selvhealing, at blive AwareHeart healer, Spirituel Rådgiver og Regressions Rådgiver

Engle kurser

Jeg opdagede ved samtale med en spirituel rådgiver at jeg kunne kommunikere med engle og har nu i en del år tegnet skytsengle, kanaliseret beskeder og holdt kurser om disse kærlige hjælpere – de kommer for at give dig støtte i det liv du har og som den person du er

Healing – AwareHeart

Jeg arbejder med en energi jeg fik kanaliseret fra Sanande. Det blev AwareHeart healingsenergi. Jeg er meget taknemmelighed for at kunne få lov til at kanalisere denne – nutidige healingsenergi.
Jeg kunne mærke at den føltes lettere – boblende og intens og arbejdede bedre sammen med sjælen, ligesom den har vist sig at kunne optages af meget sensitive personer. Jeg oplever den som en energi der er tilpasset vores tid og nutidens jordiske sjæle. Det har været et spændende projekt som stadig udvikler sig.
Her arbejdes der ligeså meget med personlig udvikling som healing. For mig hænger det sammen

Kurser og foredrag

Jeg afholder kurser, foredrag og temaaftener i konflikthåndtering, intuitiv malekursus, engle kontakt, personlig udvikling og meget andet

Mit personlige selv

Jeg er 53 år gammel, stammer fra Sydsjælland og er vokset op med naturen som nærmeste legeplads. Som 20 årig tog jeg rejsen til København og lærte hvordan det var at være ung i storbyen. Jeg har altid elsket liv og glæde, men har ikke altid kunne sortere mine følelser fra andres og da jeg mærker disse meget tydeligt, har det været udfordrende til tider. Jeg har brugt meget af mit liv på at lære om følelser og jeg har ind imellem haft svært at leve med dem. Det er nu også det jeg gerne vil give videre, en bedre selvaccept og omsorg for den du er, ligesom det at have et godt og glædesfuldt Liv er tilladt, ønsket og muligt.
Jeg er nu nået til et sted i mit Liv hvor jeg skaber det jeg har drømt om, som jeg har arbejdet henimod og som jeg har samlet viden om igennem Livet – det er en dejlig tid.

Har du brug for behandling med spirituel rådgivning og healing er der pt følgende muligheder:

Awareheart Spirit Walk and talk
Har du brug for at tale med nogen, at få rådgivning og hjælp fra spirit guider og engle. Så kan du nu komme med på en walk and talk. Hvor vi går en tur sammen, imens vi taler. Det vil gøre at du får integreret dine følelser og input på bedste måde i din fysiske krop. Giv dig selv mulighed for at få lettet bekymringer og få hjælp det tager ca 1½ time og vi går turen i Hvidovre eller omegn. Ved vandet eller i skoven. Kan kombineres med fjernhealing Kærlig hilsen Stine – Stinesawareheart@gmail.com

Pris: kr 750,-

Awareheart Fjernhealing og Rådgivning
Awareheart fjernhealing og Rådgivning tager ca 1 time. Jeg tuner ind på dig – sender dig healing og når du er klar til det, taler vi sammen over telefonen, hvor jeg rådgiver dig i forhold det der er aktuelt og som jeg opfangede via healingen.

Pris: kr 650,-

Awareheart Personlig Fjernhealing
En fjernhealing – healing på afstand. Jeg sender fjernehealingen til dig – imens du slapper af. Du vil kunne få en kort info via mail eller sms . Jeg tuner ind på dig, på det tidspunkt vi aftaler, healer dig og sender derefter de input jeg får til dig.

Pris: kr. 300,-