slider

at inspirere til et bedre liv

Den Sprituelle skole arbejder på

Stine Brandt UNDERVISERE2020-03-13T12:05:56+00:00

Stine Brandt

Jeg hedder Stine Brandt og underviser i forskellige spirituelle emner og behandlingsmetoder. Det har altid været et drive i mig at give det videre som jeg oplever fungerer for mig og for andre. Min stærkeste motivation er at hjælpe andre med at blive deres Livs mester. Derfor startede jeg Den spirituelle dag og aften skole, august 2017.

For ca 5 år siden fik jeg kanaliseret en healings energi, jeg valgte at kalde AwareHeart healings energi, fordi den arbejder på at forbinde hjerteenergi – følelser og bevidsthed, med din krop. En nutidig healingsenergi.

AwareHeart healingsmetode, underviser jeg i, både som en personlig udvikling og som en healingsuddannelse.
Jeg underviser desuden i AwareHeart Spirituelle rådgivning og for at hente uafklarede erindringer til nuet underviser jeg i regression.

Det bliver til den samlede 2 årige AwareHeart Spirituelle healings og rådgivnings uddannelse.

Udover at undervise giver jeg følgende behandlinger i øjeblikket:

Fjernhealing                                     ½ time                                 kr   300,-
Fjernhealing og samtale                 1 time                                 kr   450,-

mobil: 42647618
E-mail: stinesawareheart@gmail.com
www.awareheart.dk
Facebook: https://www.facebook.com/stineliv/

4 dele, som kan tages samlet eller som dele – se mere på www.awareheart.dk

Jeg underviser også i viden om engle, og flere spirituelle emner samt holder foredrag om samme.

Jeg har erfaring og uddannelse indenfor pædagogik, konfliktmægler, ledelse og coaching, ungemægling m.m.

I 20 år har jeg beskæftiget mig mere direkte med spiritualitet. Jeg er uddannet healer og har i det forløb forstærket mine spirituelle evner. Mine spirituelle guider har været mine lærere, ligesom spirituelle kurser, grupper, venner og masser af bøger har givet mig viden.

Mine egen spirituelle erfaringer har styrket min tillid og givet mig ballasten til at hjælpe og undervise andre.

Du kan møde mig på www.awareheart.dk, fb siden AwareHeart v/Stine Brandt, skrive til stinesawareheart@gmail.com eller ringe på 42647618